Spaghetti in je hoofd?

Spaghetti in je hoofd?

Heb je dat weleens het gevoel van spaghetti in je hoofd? Geen echte uiteraard, zou een raar gevoel geven denk ik. Maar dat je niet helder kunt denken? Of je gedachten alle kanten opgaan en je geen structuur kan vinden? Je wilt graag stappen zetten om je hart te volgen, maar waar moet je beginnen?

Veel mensen zeggen dan heerlijk nuchter, ja bij het begin. Maar uit eigen ervaring weet ik dat dat niet altijd zo makkelijk is. Angst, onzekerheid, negatief zelfbeeld of geen tijd zijn zaken waar veel mensen tegen aanlopen. Het anders willen is nog niet het anders gaan doen. Daarom ga ik graag samen met jou op zoek naar waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je talent ontdekken of liever gezegd herontdekken. Jouw “waarom ben ik op deze aarde” uitvinden, waar word jij gelukkig van. 

Wandelcoaching

In de eerste gesprekken zal ik veel naar je luisteren, vooral met mijn intuïtie. Want je kan nog zoveel vertellen in woorden, de kunst is om het verhaal achter die woorden te ‘horen’. Wandelend coachen doe ik graag, omdat we dan gebruik kunnen maken van de metaforen uit de natuur. Daar gaan we benoemen wat we tegenkomen en vervolgens vertalen naar jouw vraagstuk. Vallende bladeren in de herfst, wat moet jij loslaten? Een kabbelend beekje, wat kabbelt er in jouw leven? Struikelen over een boomstronk, wat is voor jou een struikelpunt?

Spaghetti in je hoofd?

Spiegel

Ik wil een spiegel voor je zijn, reflecteren op hetgeen jij zegt of doet. Met als doel de spaghetti in je hoofd te ordenen. Na elke sessie geeft ik ‘huiswerk’ mee. Dit kan het maken van een mindmap zijn om je gedachten op papier te zetten. Het helpt je om je gedachten te structureren en je ‘mind’ komt letterlijk in beweging. Bij een volgend gesprek neem je dit mee en bespreken we dit.

Nieuwsgierig geworden naar mijn aanpak? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x