Rust in je hoofd

rust in je hoofd

Zitten je gedachten je in de weg en wil je rust in je hoofd?

Ik ben vaak druk in mijn hoofd, niet altijd piekerend maar gewoon veel gedachten. Wat mij dan helpt is een dagje naar de zee. Het liefste met mijn blote voeten in het zand. Gewoon een stukje wandelen, kijkend naar de golven die komen en gaan. Mijn hoofd is dan even stil, wat een rust even niet denken.

Herken je dit?

Kijken naar de meeuwen, naar de honden die een duik nemen in de zee en de kinderen die zelfs op een koude dag gewoon lekker het water inrennen. Die ongedwongenheid vind ik heerlijk en geniet ik van met volle teugen. Daarna lekker naar een wijntje in een strandtent en mijn dag is compleet. Volledig opgeladen met nieuwe energie!

Wordt het niet stil in je hoofd? Visualiseer eens dat elke gedachte die er in je opkomt meegenomen wordt op de golven. Wedden dat je tot rust komt!

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x