Reiki & massage = ontspanning

Wat is Reiki voor mij?

Vorige week weer genoten van een heerlijke massage met afsluitend een Reikibehandeling. Jaren geleden ben ik met Astrid in contact gekomen via een vriendin. Ik had wel eens gehoord van Reiki, maar had het zelf nog nooit ervaren. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel en voelde mij letterlijk staan op een kruispunt in mijn leven. Alles lag in mijn hoofd door de war en ik wilde dingen anders gaan doen en weer energie krijgen. Ik heb een aantal behandelingen achter elkaar gehad, want dat was wel nodig. De eerste twee keer kwam er veel los, onverwerkt verdriet en nieuw verdriet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik na die eerste keer dacht, gaat dit echt helpen? Ik voelde me niet echt veel beter. Toch na een paar dagen voelde ik dat ik me een klein beetje beter voelde.

Energie

Na zo een vier behandelingen voelde ik ook letterlijk dat tijdens de Reiki mijn energie ging stromen. Een heerlijk gevoel. Mijn pijntjes, vooral rugpijn, verdwenen en ik voelde mij fitter. Ook leerde ik dat lichaam en geest constant met elkaar in verbinding staan. Mijn rugpijn staat voor een wankeling in de basis. Die basis was ook aan het wankelen vooral op werkgebied. Doordat ik mij beter voelde ging ik verder nadenken wat ik nou wilde op het werkgebied. Dat was het moment dat ik koos voor een studie Coaching en Psychologie. Ik leerde mijzelf Reiki geven en twee jaar later ook hoe ik dit aan anderen kan geven.

Mijn missie

Mijn nieuwe pad? Coach worden, maar dan in combinatie met Reiki. Het heeft mij zoveel gebracht dat ik het anderen ook wil laten ervaren. Inmiddels ga ik nog steeds elke 6 weken naar Astrid voor een behandeling maar ook voor het fijne gesprek met haar. Reiki & massage is voor mijn nu pure ontspanning. Wil jij dit ook ervaren? Breng je leven in een stroomversnelling met Reiki en een goed gesprek. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken en je te vertellen over mijn aanpak.carnelian-reiki-coaching-reiki-massage

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x