Reiki, groei en blokkades

Reiki en groei

Ik ben Jeanette Gobius du Sart, ik coach in combinatie met Reiki. Waarom deze combinatie? Heb ik dan geen ander gereedschap in mijn coachkoffer? Jazeker wel na 3 jaar opleiding op het gebied van coaching en psychologie. Reiki gaat over energie, het gaat over de 7 energiecentra in je lichaam, de chakra’s. Deze 7 energiecentra hebben een overeenkomst met onze groei als mens welke ook in 7 fasen gaat. In elke fase kan het zijn dan je iets niet hebt afgemaakt om wat voor een reden dan ook.

Blokkades

Een voorbeeld, een deel van mijn levensreis. Je zit midden in je puberteit en je bent je eigen verhaal aan het schrijven. Wie ben ik wat is mijn wereld? Je zet je af tegen je ouders, want je gaat je eigen weg. Je krijgt hier ook ruimte voor en alles lijkt een glad pad te zijn. Tot op een dag je vader overlijdt midden in die zo belangrijke tijd, midden in het schrijven van je verhaal. De zorg voor je moeder neem je als vanzelf op jouw schouders. Het schrijven van je eigen verhaal is even gestopt….

Je leven gaat door, je hebt verdriet, maar zoals dat gaat life goes on. Rond je 40e begint er iets te knagen. Je bent onzeker, je twijfelt aan wie je bent, je bent streng voor jezelf. Je gaat op zoek. Door therapie kom je erachter dat je doordat je je verhaal nooit hebt kunnen afschrijven je jezelf een beetje verloren bent.

Blokkades in je tweede energiecentrum (chakra) waarin je je eigen verhaal creeërt, die ook staat voor de 2e fase van groei. Deze blokkades kunnen zorgen  voor pijn in je lichaam.

Coach

Je gaat op zoek naar een coach. Als ik deze coach ben ga ik op een holistische wijze samen met jou aan de slag. We gaan kijken naar het nu, we gaan terug naar toen. Daarnaast kijken we naar jouw leefwijze op het gebied van voeding. Ik kijk dus niet alleen naar jouw vraagstuk maar naar het geheel.

Daarnaast gebruik ik de combinatie met Reiki om de blokkades die ontstaan zijn op te heffen. Dit is niks zweverigs of eng. Het is een prachtige behandeling die ontspanning brengt. Reiki combineer met ik massage dus geeft een dubbel effect. In combinatie met onze gesprekken is dit een effectieve en doeltreffende manier voor het ‘oplossen ‘ van jouw vraagstuk. Je energie gaat weer stromen en zorgt voor het oplossen van jouw pijn.

Uitnodiging

Binnenkort nodig ik jou en nog 5 anderen uit voor een informatieve ochtend bij mij thuis. Ik leer je wat chakra’s zijn en meer en wat Reiki kan doen in combinatie met coaching. Als afsluiting maken we samen een mooie collage van jouw vraagstuk. Hoe? Gewoon lekker knippen en plakken, doen. Dit mini moodboard neem je mee als eerste stap in jouw proces. Wil je hierbij zijn? Hou dan mijn LinkedIn, Facebook en/of Instagram in de gaten.

Leefregels Reiki

Tot slot de 5 leefregels van de Reiki. Ik pak er 1 uit voor vandaag:

Ik werk vandaag met toewijding. Waarom? Vandaag mag ik naar mijn derde dag opleiding als Life & Soulcoach. Deze heb ik gekozen met mijn hart omdat ik wist dat ik daar moest zijn. Op een prachtige plek in Breukeleveen leer ik alles over het groeien van een mens. Alle puzzelstukjes komen op zijn plaats.

Ik wens je een prachtige dag met veel toewijding!

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x