​Over mij

Ik ben Jeanette Gobius du Sart, een enthousiaste dame die goed kan luisteren. Met een gezonde dosis humor en beide benen op de grond, maar met geloof in een spirituele wereld.

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen. Op zoek naar je talent en mogelijkheden door te luisteren, oefeningen te doen en opdrachten voor thuis mee te geven.

​Reiki en een goed gesprek

Ik geloof erin dat een combinatie van Reiki en een goed gesprek jou helpt weer in je kracht te staan. Elke dag beginnen met een lach, want na een aantal sessies weet jij wat jouw nieuwe weg zal zijn. Een weg vanuit je hart en waar je energie van krijgt.

Mijn verhaal

Vanuit mijn eigen verhaal, mijn levenservaring kan ik je helpen. Op mijn 42e stond ik voor een uitdaging, ik had weinig energie en het moest anders. Luisterend naar mijn hart ben ik inmiddels een gekwalificeerde coach, geef Reiki en massage en heb als doel anderen ook te helpen weer het vuur te voelen. Doordat ik hoog gevoelig ben heb ik extra voelsprieten en luister ik niet alleen naar je woorden, maar ook met mijn intuïtie.

Geboren in Amsterdam, begin 30 verhuisd naar Amersfoort en al jaren werkzaam in het Gooi en regio Utrecht. Mensen noemen mij sociaal, iemand die ze kunnen vertrouwen en waar je je snel vertrouwd bij voelt. Ik vind niks gek, zonder oordeel wil ik naar je luisteren en je mag me alles vertellen. Het blijft bij mij en heeft alleen als doel jou te helpen jouw nieuwe weg te vinden.

Mijn missie

Mijn missie? Dat kaartje vanuit het niets te ontvangen met de tekst:

“Ik heb een nieuwe baan gevonden…alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen…onze gesprekken hebben hieraan bijgedragen.” Het is zo mooi als iemand bij je komt en echt niet weet waar hij/zij naar toe wilt. Maar in ieder geval weet niet meer te willen wat diegene nu doet. Onzeker, bang voor de toekomst. En dan …. Stappen nemen en echt patronen doorbreken.

Ja, dit soort kaartjes en berichten wil ik ontvangen de komende jaren. Ga jij mij het volgende kaartje sturen?

carnelian-reiki-coaching-amersfoort-Jeanette Gobius du Sart

​Breng met Reiki en een goed gesprek jouw leven weer in een stroomversnelling.

​Zullen we een keer kennismaken?
Neem contact op voor een afspraak.