Nieuw jaar, nieuwe inspiratie, nieuwe energie!

Nieuwe inspiratie

2019 is bijna 10 dagen onderweg en het is tijd voor nieuwe inspiratie en nieuwe energie. Hoe mooi is het om op die 10e dag de netwerkbijeenkomst van Bewust Eemland te bezoeken. Op een prachtige plek tussen de natuur, met inspirerende mensen, prachtige pianomuziek in combinatie met klankschalen als energizer en in verbinding met andere ondernemers. Ik heb weer energie voor 10 en bruis van de inspiratie. Ben jij ondernemer en wil je je aansluiten bij een netwerk? Kijk eens op de website, www.bewusteemland.nl.

Stilstaan

Ja het was wat stil rondom mij. Ik heb mijzelf toegestaan even stil te staan, lui te zijn, niks te doen. Hoe lekker is dat voor iemand die dit van nature niet kan. Klinkt idealistisch, maar geloof me het is best hard werken. Want ik wil altijd wat doen, erop uit, wandelen, sporten, met het gezin op pad, mijn praktijk verder vormgeven, vrienden bezoeken of op bezoek krijgen. Elke dag is wel gevuld en als je dan echt even wilt stilstaan dan kost dat eerst de nodige onrust. Na die onrust komt de rust ervoor terug en kan ik hier van genieten.

Nieuwe energie

En nu? Heerlijke nieuwe energie, dubbel en dwars terug. Ik heb zin in 2019, jij ook? Heb je voornemens het anders te doen of ga je juist door waar je mee bezig was? Wil jij ook eens tot stilstand komen? Even niks doen, je hoofd uit zetten, gaan luisteren naar wat je echt nodig hebt? Heb je hierbij ondersteuning nodig? Graag kom ik in contact met jou. Ik luister graag naar je met mijn oren maar vooral met mijn hart. Ik stel vragen waarmee je je eigen antwoorden vind. Ik hou je een spiegel voor en laat je kijken naar jezelf. Vaak doe ik dit met compassie en soms confronterend.

Cadeau

Een cadeau voor jou in januari, 50% korting op mijn tarieven en een gratis kennismaking. Waarom? Gewoon omdat ik het jou gun je goed te voelen en te doen waar je blij van wordt! 

carnelian-reiki-coaching-amersfoort-energie

 

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x