Life & Soul Coach

Dankbaar

Vanaf vandaag ben ik Life & Soul Coach!

4 dagen inzicht gekregen in de 7 groeifasen van het leven in de vorm van de 7 energiepunten in je lichaam (chakra’s). Van het fundament tot aan de kruin, van je bips tot in de uiterste puntjes van je haar en alles daar tussenin.

Vandaag ben ik dankbaar voor de mensen met wie ik vier dagen in verbinding heb gestaan. Vanaf moment één open naar elkaar in liefde en vertrouwen. Dankbaar ook voor de kennis die ik heb opgedaan.

Helder zicht

Alle puzzelstukjes vallen samen, mijn pad is duidelijk. Ik leef mijn droom en wil anderen helpen ook hun droom te leven. Wat is jouw verlangen? Wat heb jij nodig jouw droom te gaan leven?

Ik wil je helpen je hart te gaan volgen. Jou coachen op hoofd, hart en een vleugje ziel. Je helder zicht geven op je verleden, heden en toekomst.

Workshop

Binnenkort organiseer ik een workshop waarin ik je wil laten kennismaken met de 7 energiepunten, Reiki en jouw verlangen. Hoofd, kennis gecombineerd met Hart, verbinding en een vleugje Ziel, een moodboard van jouw verlangen.

Kom jij ook naar de workshop ‘Helder zicht op jouw leven’? Datum en nadere info volgt binnenkort.

carnelian-reiki-coaching-amersfoort-reiki-helder zicht

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x