Een kerstgroet voor jou!

2018
Zo vlak voor kerstmis is het tijd voor mij om terug te kijken naar 2018.

Een bijzonder jaar, verdriet, plezier, studie, nieuwe vrienden gemaakt, dappere stappen in mijn onderneming, mooie momenten met lieve vrienden. Ik ben dankbaar voor alles en iedereen die op mijn pad is gekomen dit jaar.

Maar ook verdrietig om mijn moeder te moeten missen met deze dagen. Raar gezegd ook dankbaar dat verder lijden haar bespaart is gebleven. Dankbaar dat ik elke dag in haar zo geliefde auto mag rijden waar zij altijd een beetje bij me is.

Deze dagen is het voor mij tijd naar binnen te keren, even heerlijk thuis met mijn gezin. Kerstmis en oud en nieuw vieren met familie en lieve vrienden.

2019
Een nieuw mooi jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden! Tijd om vooruit te kijken en plannen te maken. Carnelian Reiki & Coaching te laten groeien, nieuwe klanten ontmoeten en de bestaande te koesteren. In januari een mooie nieuwe studie volgen, Life & Soulcoaching. Lichaam en geest constant met elkaar in verbinding dat is waar ik in geloof. Investeren in mijzelf om een nog betere coach te worden.

Mijn wens voor jou
Ik wens jou hele gezellige en warme dagen. Ik wens je veel sterkte met het missen van een dierbare in deze tijd. Ik wens je veel draagkracht als het even niet zo goed gaat. Ik wens je heel veel gezondheid. Ik wens je dat je je hart volgt in 2019 en ook daarna. Geniet en maak plezier, pluk de dag.

Een warme groet voor jou

carnelian-reiki-coaching-kerstwens  

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x