Een compliment voor jou!

Een compliment, heerlijk om te geven en te ontvangen.

Vorige week ben ik voor de eerste keer bij Bewust Eemland binnengestapt. Een warm bad, lieve
mensen en een open sfeer. Bewust Eemland is een
inspirerend netwerk van ondernemers die zich inzetten voor bewust leven op het gebied van duurzaamheid, persoonlijke groei en gezondheid.

Mooi om in contact te komen met mensen die het zelfde willen uitdragen. Mensen die andere mensen willen helpen in hun kracht te staan. Die oprecht luisteren en willen zijn, ieder op zijn eigen unieke manier.

Energizer

Tussen de kennismaking, mededelingen en deep-date in deden we een energizer. We kregen een briefje op onze rug geplakt. Daarna mochten we hierop schrijven wat het eerste was wat in je opkomt bij die persoon. Mooi om te geven en te ontvangen deze complimenten, want dat is zoals ik het ervaarde. Ik kreeg er ook letterlijk energie van!

Compliment ontvangen en geven

Een compliment ontvangen maakt mij soms verlegen en ik weet even niet hoe te reageren. Steeds vaker leer ik dank je wel te zeggen. Het is fijn dat iemand zijn waardering uitspreekt naar je. Een compliment geven is namelijk ook een kracht, ook daar kan je verlegen van worden.

Ik zeg doe het gewoon wat vaker! Een compliment krijgen? Geniet ervan en wordt er blij van, het is een kadootje!

Hieronder mijn lijstje hoe men mij ervaarde, mooi toch om stil van te worden…. Ik ga mij nu aansluiten bij dit mooie netwerk.

Weer een stapje gezet in mijn ondernemerschap. Een schouderklopje voor mijzelf en een schouderklopje voor de lezer van deze blog. Jij hebt mij geholpen om een stukje dichterbij mijn doel te komen, Carnelian Reiki & Coaching op de kaart te zetten. Delen heel graag en een duimpje omhoog voor mijn Facebookpagina. Dank je wel!

carnelian-reiki-coaching-compliment

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x