Carnelian Reiki & Coaching, een bewust gekozen naam.

Waarom de naam Carnelian Reiki & Coaching?

De steen Carnelian trok mij aan vanwege zijn mooie oranjekleur. De betekenis is nog mooier. De steen staat voor vreugde, zelfexpressie, doorzettingsvermogen, werkt activerend en vitaliserend, doelbewust/moed, creativiteit. Als mens en als coach sta ik voor al deze dingen. C

Coaching

Coachen op vraagstukken als waar sta ik nu en waar wil ik naar toe? Coachen op doelbewust aan de slag gaan met jouw nieuwe richting. Coachen met vreugde, humor hoort erbij. Coachen op creativiteit, kom buiten je comfortzone wees creatief in het zoeken van je mogelijkheden. Coachen op activeren, ga aan de slag met je talent. Coachen op doorzettingsvermogen, eenmaal een pad ingeslagen ga vooral door tot je doel bereikt is.

Reiki

De steen staat ook voor energie. Coachen in combinatie met Reiki, laat de energie maar stromen!  Jouw leven weer in een stroomversnelling met een goed gesprek (coaching) en Reiki.

Carnelian-reiki-naam

0 0 votes
Artikel waardering

Jeanette Gobius du Sart

Als coach en als mens wil ik jou helpen je weg te vinden, je energie te laten stromen en die sprankeling weer te voelen voor hetgeen wat je doet of gaat doen. Met een goed gesprek en een Reikibehandeling help ik jou je hart te volgen.

Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x